JAZZKLUB Bornholm

Jazzklub Bornholm - side 2

Tak for sidst. Søndag den 13. november spillede Niels Jørgen Steens kvartet en herlig koncert til stor beundring for et begejstret publikum.

Tak for sidst : Den 23/10 2022 spillede Jacob Fischers trio feat. Jacob Fischer (g) Francesco Cali, på harmoniks og Andreas Møllerhøj på bas. Det blev en rigtig god eftermiddag med jazz for øregangene. Herligt med talstærkt publikum som vuggede med på tonerne.

Tak for sidst den 9. oktober 2022. Herlige jazztoner fra et velspilledende orkester. Tak til Henriks Bolbergs Kvartet.

Tak for sidst. Den 11 september 2022 spillede Lars Janssons Trio i Rasch. Det var en spændende og velspillet koncert med et talstærkt publikum. En fin start på efterårets koncerter.

Tak for sidst: Søren Høst (sax) gæstede med med Zier Rommes trio. Line up Søren Høst (sax) Zier Romme ( p) Rune Fog Nielsen (b) og Cornelia Nilsson. En dejlig koncert med god stemning og god musik og dygtige musikere. En god måde at slutte koncerterne dette forår.

Tak for sidst: Pepper Spray leverede nærværende god musik og hygge i Rasch søndag den 13. marts 2022. Barytonsaxen, som er sjælden i Rasch, var en rigtig god oplevelse.

Tak for sidst: Den 13. februar spillede Soul Station celebrating the music of Hank Mobley og Dexter Gordon. Lineup Hans Mydtskov (ts) Simon Krebs (g), Mariuz Prazniewski (b) og Anders Mogensen (dr). Der var stor begejstring blandt publikum, som havde en god eftermiddag ovenpå klubbens nedlukning pga corona som blev blæst væk.

Tak for sidst. Den 27 . februar spillede HAVZ JAZZ eftet Jazzklub Bornholms Generalforsamling. Et veloplagt band (og publikum) med to gæstesolister Kris og Gerhard som forstærkning.

Nyeste kommentarer

02.11 | 13:52

Min kone og jeg fik i guldbryllupsgave billetter til Niels Jørgen Stee...

24.10 | 16:41

Hvordan melder man sig ind i jazzklubben?

21.11 | 16:46

Ja, koncerten i morgen med Dextersi er aflyst, men gennemføres i ja...

21.11 | 16:40

Er Dexterity d. 22/11 aflyst?